A honlap fenntartója: QuaLiVerb Kft.Impresszum - QuaLiVerb Kft.
Levelezési cím: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR Jókai utca 18. Hungary
Telefonszám: +36 ( 30 ) 2351378
Adószám: 23908181-1-07
E-mail: info(at)qualiverb.hu

Elérhetőség:
Név: Simonyi Gyula
Internet: www.qualiverb.hu/kapcsolat
A honlap technikai hátterét biztosítja: hostit.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a QuaLiVerb Kft. továbbiakban QuaLiVerb kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A QuaLiVerb tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A QuaLiVerb weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a QuaLiVerb jogosult.

Az QuaLiVerb logó és az ehhez kapcsolódó terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a QuaLiVerb védjegyei.
A QuaLiVerb előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A QuaLiVerb azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A QuaLiVerb weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a QuaLiVerb akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a QuaLiVerb semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A QuaLiVerb fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A QuaLiVerb nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a QuaLiVerb kifejezetten kizárja.

A QuaLiVerb nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a QuaLiVerb weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A QuaLiVerb egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.